Založ si blog

Pedofili nie sú zločinci?

A čo teda sú, keď ničia životy bezbranným deťom? Že sú chorí a nemôžu za to? Ok ale aj psychopatický vrahovia sú v podstate chorí, tiež za to v podstate nemôžu, takže ich necháme slobodne pobehovať po uliciach napĺňať si svoje potreby? Veď žijeme v demokracii a všetci máme rovnaké práva. A kde sú práva bezbranného dieťaťa? Ideme brániť pedofilov a všetkých iných úchylákov na úkor vlastných detí, len preto lebo si slovo demokracia vysvetľujeme rovnako zvrátene ako oni? Kam to, dočerta, spejeme?

Kiežby človek, ktorý napísal, že pedofili nie sú zločinci, nikdy nezažil zneužitie vlastného dieťaťa. Nikto, kto niečo podobné nezažil na vlastnej koži, si nedokáže ani len predstaviť to peklo, v ktorom zneužívané deti ostávajú až do konca života. Tie pocity hanby, viny, hnusu s dušou rozbitou na miliardy mikročastíc, ktoré už nikdy nikto nepozliepa späť. Je mi na zvracanie z tohto zvrhlého sveta, kde už detská duša nemá nijakú hodnotu a kde sa úchylky stavajú na piedestál demokracie.

Ideme lamentovať nad tým, aký sú chudáci pedofili utláčaní, zavrhovaní, ponižovaní a čo ich obete? Kto napíše článok o tom, ako veľmi trpí zneužívaná detská duša? Kto napíše ako rozpoznať príznaky zneužívaného dieťaťa? Kto napíše ako a kde takéto deti nájdu pomoc? Dnes už nik. Veď na čo, keď na prvom mieste sú práva pedofila, ktorý chudák trpí pre svoju úchylku. Jemu treba v prvom rade pomôcť lebo on za to predsa nemôže.

Aby ste mali aspoň minimálny obraz o tom, čo sa častokrát deje za zatvorenými dverami, no najmä s dušou človeka, ktorý bol v detstve zneužívaný, pripájam osobné priznanie ženy, ktorá s tým bude musieť žiť celý život.

 

Autorka nasledujúceho príspevku :

Neullior Aeternum

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.facebook.com/neullioraeternum/&ved=2ahUKEwjg2JW69afjAhWhoVwKHRzMBScQFjACegQIAhAB&usg=AOvVaw0z5DpTR64lWivC9dKKFfR2

 

POĎME SI POVEDAŤ NIEČO O ZÚFALSTVE  po výroku “ Pedofília nie je zneužívanie detí.“  

 

Zúfalstvo je, keď vás niekto surovo znásilňuje sedem rokov a nikto s tým nič nerobí, pretože nikto nie je ochotný Vlastne je zúfalstvo, keď sa na to prizerajú vaši najbližší, vedia o tom, ale tiež nie sú ochotní s tým nič robiť, pretože vy vlastne ani nie ste ich dieťa a možno to časom prejde. Zúfalstvo je, keď sa s tým rozhodnete niečo urobiť, ale ono nie je dostatok dôkazov, pretože ste neprišli priamo po znásilnení na políciu. Nie to teda (vraj!) riešiteľné, ak prídete po ôsmych rokoch odhodlávania sa a prehovárania si do duše, zatiaľ čo ste tých sedem rokov ležali pod skurvencom, ktorý vám ukradol sny, detstvo a smiech. Je zúfalstvo, keď nemá kto chrániť sedemročné deti pred znásilnením. Opakovaným znásilnením. Máte na tele zimomriavky? Kľudne majte, ja to budem opakovať ešte tisíckrát. Nie preto, že by som nebola vyrovnaná so svojim životom, či osudom, ale preto, že za tie decká, ako som ja, nemá kto kričať. A osudy deciek, ktoré sa zrazu plné strachu krčia v kúte, sú v rukách tých, ktorí pri tom nikdy neboli a zrazu do toho vidia najviac. Zúfalstvo je, keď vás vedie kriminálka ku gynekológovi a stoja nad vami, ako dvaja anjeli strážni, aby sa náhodou nesfalšoval žiadny verdikt. Zúfalstvo je, keď sa dozviete, že vo vašich rukách skončil iný „lekársky verdikt“, ako v rukách kriminálnych odborníkov. Zúfalstvo je, keď z vás pol roka robia cvoka a volajú vás na opätovnú rekogníciu, aby ste ich uistili, že vy viete, kto vám ukradol detstvo. A ak by ste sa náhodou nepomýlili, tak vás predvolajú každý týždeň na výsluch, ktorý si budú zaznamenávať na kameru a potom vám oznámia po troch hodinách, že ju zabudli zapnúť a teda to odložíme. Vlastne je zúfalstvo to, že aj po troch rokoch riešenia tejto situácie sa nemusel „zlodej“ dostaviť na výsluch, na liečenie, ba dokonca sa nemusel ani na chvíľu báť o svoj pohodlný život. Dnes sedí u nás v kuchyni a pije kávu. Nie z mojej šálky, ale ak by ju pil z mojej šálky, tak by sa mi, myslím, že rebrá rozleteli na miliardu častíc. Odpustila som sama sebe, že mu nedokážem odpustiť. Ale to je v poriadku, tak možno raz pred nebeskou bránou. Možno. A tie decká, ktoré sa neodkážu ani postaviť na nohy …za tie bude kričať kto? Tí, ktorí nie sú schopní odsúdiť tie hyeny, ktoré si potrebuj honiť ego nad bezmocnosťou tvora, ktorý je výrazne slabší? Tak to potom tlieskam. Tlieskam všektým. A dokonca sa vo svojom potlesku aj postavím, keď prestane byť pedofília tak tabuizovaná téma .. pretože ide o životy, pretože ide o generácie. Teda vlastne by sa nemal čudovať nikto, ak to dievča o dva domy od vás spácha samovraždu, alebo niekoho zabije. Je to úplne v pohode a odpustiteľné, pretože niekto zabil ju už dávno.

….

Uverejnené so súhlasom autorky.

 

Žlč

07.11.2021

„Zoberte im kyslík!“, vykrikujú davy. Nezaslúži si žiť, ten ktorý nespraví všetko, čo mu prikazuje vláda. Tak povedz, Pane, ako mám mať rada ten zlobou presýtený svet? Veď v ľudských dušiach kúsok citu niet a miesto krvi v žilách človeka s veľkou chuťou divo preteká už iba zahorknutá, vriaca žlč. Tak, prosím, človek, radšej mlč, lebo svojim jedom [...]

Hľadač šťastia

18.08.2021

Hľadač šťastia. Kniha z autorskej dielne dvoch skvelých autorov, Zdenky WenzlovejŠvábekovej a Juliena Dana, aká sa vám do rúk dostane len zriedka. Ťažké, ľudské osudy poprepletané neskutočne silným odkazom pre všetkých, ktorí bezcielne blúdia životom, pre všetkých tých, ktorí pod ťarchou okolností rezignovali, ale aj pre tých, ktorí majú pocit, že šťastie sa [...]

500 000 eur

18.08.2021

500 000 eur – sumička, z ktorej by sa podlomili kolená každému výhercovi. A teraz si skúsme predstaviť, čiste teoreticky, že by sa do lotérie prihlásili všetci zamestnanci našich strategických zložiek. Ak by boli plne očkovaní, nič nepredstaviteľné. Ďalej si predstavme, opäť čisto teoreticky, s dostatkom bujnej fantázie, že si všetci títo zamestnanci [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

kuricovatomalova

Padáme na dno, potom dvíhame sa z popola, akoby naša viera nikdy silná nebola, akoby až vtedy zachcelo sa nám opäť žiť. Blog.Pravda.sk stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 185
Celková čítanosť: 404245x
Priemerná čítanosť článkov: 2185x

Autor blogu

Kategórie